Kennel VIP-Win´s

Uppfödning av Jack Russell & Dandie Dinmont Terrier

Från Dandie till...

 

                                   VIP-Win´s Matilda Marple "Inez" har full focus

 

hopptävlingar i Tingsryd..Så har min helg varit..

 

I fredags åkte jag till Vadstena Camping för att hjälpa till att förbereda Dandie Dinmont Club Show 2013. Vi var ett gäng som fixade med ring, tält, flagga (från Trusten), priser mm mm mm.. Vädret var kanonfint.. Vi avslutade kvällen med grillning, lite lotteri och sedan tog jag och Harriet oss ett dopp i Vättern. Det var så friskt och skönt..

På lördagen gick Club Show av stapeln. Roligt att 24 Dandiesar kom av 27 anmälda. Domare var Britta Roos-Börjesson. Jag hjälpt till med lite borstning och sedan visade jag Zigge. En helt underbar hane som egentligen heter Fairmac King Of Heaven. Ägd av Bosse och Eva Andersson. zigge.jpg

                                      Zigge & jag

Min Isak (Zimyrs PostMan) ställdes ut. Han fick exellent med CK. Visad av Kasper. Det gick jättebra!! Inez VIP-Win´s Matilda Marple (E. New Born´s Frans U. Willows Miss Marple) fick också exellent med CK. Visad av lillmatte Elin. Duktig hon också!!

VIP-Win´s Julius (E. VIMAX Dusty Dubbs U. Willows Miss Marple) ställdes ut för första gången. Han fick ett exellent. Roligt om Helen och Julius kommer igång med lite utställningar också... Men Julius är ju med på golfbanan med matte och husse..

Alla tre hundarna fick fina kritiker..När Inez hade ställts färdigt, styrde jag kosan mot Tingsryd. Där väntade nästan hela min familj (Kalle, Sigge, Sven,Sandra, Ida, Sofia, Gunnar, Judit och Siri) på mig. Det var bara Pelle och Frida som fattades. Ida, Sofia och Sandra har tävlat i banhoppning fredag till söndag. Alla tre hade med sig rosetter och plaketter hem. Duktiga ni!! Det var så mysigt att komma ner till meetinget.

http://stallvipwins.blogg.se/

På lördagskvällen hade vi den sedvanliga kräftskivan med egna kräftor ifrån Hakarp. Sven satte upp kräftmånar och det var verkligen en toppenkväll!!  Ska bli spännande framöver, med  Licalas son VIP-Win´s Mighty Heart ... Ha en bra kommande vecka..Lotta

11 aug 2013

Senast uppdaterad             28 oktober 2019

Länkar

 

 

Nyhetsbrev

 /n-nu.png

 

 

 

 

 

Flag Counter