Kennel VIP-Win´s

Uppfödning av Jack Russell & Dandie Dinmont Terrier

Hundar & hästar.. det är livet, det...

Jag har blivit med häst.. Det är jätteroligt att vara med i "hästsvängen" igen. Att få komma ut till stallet och sköta om mitt underbara sto. Hon är helt ljuvlig. Hundarna stormtrivs att vara med i stallet. Dom har mycket att sköta om.  Vi har ju varit på några meetings det senaste. Det är i hoppning. Då får tre av hundarna följa med. Det är en kanonbra miljöträning. Det händer mycket hela tiden. Första meetinget var Jill, Jo-Jo och Oliver med.Det var i Björbäck. Det är ett mycket välordnat meeting, som jag första gången var på i slutet av 70-talet. Men då var det Kalle(min äkta hälft) som tävlade. Nu är det våra döttrar.

Nästa stopp blev Udden i Kalmar..Också ett jättefint arrangerad tävlingshelg. Ida tävlade Locantus. Tre starter - tre placeringar. Då var det Sivan, Biggan, Oliver och Sylvesters tur att följa med. På denna hopptävlingen hade vi vårat barnbarn Sigge med oss. Han hade hand om Sivan hela helgen. Det klarade han med bravur..Skönt med hjälp :)

bild.jpg

Sylvester & Sigge & Biggan & Ida

ida-o-locantus.jpg

Ida & Locantus

I fredags åkte jag ned till Halmstad med Jill och Jo-Jo. Oliver var redan där nere tillsammans med resten av familjen. Det var många bilar, lastbilar och hästar, hundar...Suveränt.. Händer något hela tiden.. Ida och Armani Breezer "Manne" kom etta i Hööks Cup. Ida och Manne hade tre placeringar på tre starter i Hööks klasserna och sammanlagt så fick dom flest poäng. Roligt för Stall VIP-Win´s!! Härligt väder hade vi också.. 

Ha en bra vecka..Lotta

hooks-cup.jpg

 

Manne & Ida

titt-ut.jpg

Jill & Jo-Jo på väg hem

 

 

 

 

28 jul 2013

Senast uppdaterad             28 oktober 2019

Länkar

 

 

Nyhetsbrev

 /n-nu.png

 

 

 

 

 

Flag Counter