Kennel VIP-Win´s

Uppfödning av Jack Russell & Dandie Dinmont Terrier

Lite Nostalgi

Har suttit och städat i fotomapparna.. Visar här lite bilder ifrån början av vår uppfödning av Jack Russell terrier...

Ha det bra..Lotta

 

molly.jpg

Det var Molly af Scott det började med. Hon var en av dom första Jack Russlarna som fick stamtavla i SKK i dec 2001. Vid 9 års ålder. Molly var sedan en av dom Jack Russlarna som många domare har examinerats på..Vilken tik. Henne köpte vi  av en tjej som heter Annika Wendemar. TACK Annika för att jag fick köpa henne av dig. En underbarare hund det får man leta efter. Mollys morfar Milou var en supersnygg-söt hane, trefärgad strävhårig av dagens typ..Mollys mamma Moushi hade också dagens typ. Hon var också strävhårig och trefärgad..

moushi-o-molly.jpg

Mamma Moushi med sin dotter Molly

201s-2.jpg

Men hade det inte varit för min svågers JR, Bamse, så hade vi nog inte skaffat mig denna ras. Bamse var en liten, släthårig och trefärgad "hästrussell". Sååå snäll men med attityd.

Bamse & Molly är början av VIP-Win´s linjerna.. Det är jag så glad för.. Bakom båda dessa individer ligger hur många roliga och trevliga russlar som helst..I Bamses stamtavla så långt bak som vi vet, ligger Roine Zettermans två JR, Bisquiet & Bubbles. Ytterligare en känd ryttare Fredrik Gustavssons Malte, liten, släthårig, vit o tan,finns med..Vi kan räkna upp hur många härliga russlar som helst..

 

Fortsättning följer i nästa blogginlägg...

 

27 feb 2013

Senast uppdaterad             28 oktober 2019

Länkar

 

 

Nyhetsbrev

 /n-nu.png

 

 

 

 

 

Flag Counter