Kennel VIP-Win´s

Uppfödning av Jack Russell & Dandie Dinmont Terrier

Vilberts Jack Russell hanar..

Hej!!   

Ville bara visa detta fina foto på VIP-Win´s Chester af Homer & Sjöagärdets Blizzard "Charlie", ägare heter Vilbert Soleymain i Jönköping. Stamtavlorna på båda två är mycket roliga och speciella..där både Molly af Scott och Bamse finns långt bak i leden.

555432-10151363308512918-2114964567-n1.jpg

VIP-Win´s Chester af Homer & Sjöagärdets Blizzard"Charlie"

Vi kan börja med Charlies stamtavla:

Charlies pappa heter VIP-Win´s Zeth Turner, strävhårig,vit och tan. Han är en stadig klippa. Gjorde sitt MH med bravur!! Är utställd vid ett tillfälle och fick å en 2:a pga att han är  övertecknad.Charlies farfar heter Bushwack´s Aussie Boy to Saltis. Aussie är en härlig hane vars temperament är helt underbart!! Snygg att titta på också.. Charlies farmor heter Stina, en liten trefärgad strävhårig tik som också hon är helt underbar. Har alltid haft en polisroll i flocken. Stinas pappa Grävling och mamma Amanda var också två fina Jack Russlar. Grävling trefärgad och släthårig, medan Amanda var strävhårig, vit och tan.

 

aussie.jpg

Bushwack´s Aussie Boy To Saltis

stina-staende-2.jpg

Kråkhults Stina

zeth-1.jpg

VIP-Win´s Zeth Turner Ägare: Sofia Berglund, Huskvarna

gravling.jpg

Kråkhults Grävling

Charlies mamma heter VIP-Win´s Alice Valentina, en liten trefärgad tik. Alice är efter Trixi, en trefärgad slåthårig hane, som var en av dom första JR som mönstrades in. Det var i Hok 2002. Han blir 12år i år och är också  pappa till vår förra kull efter Bushwack´s Jack Selma. Härligt med en frisk och sund hane..Still going strong!! Alice mamma heter VIP-Win´s Greta Valentina också hon är trefärgad, liten och strävhårig. Greta var en mycket speciell liten tik med ett hjärta på sidan av bröstkorgen.

Gretas farfarsfar och farfarsmor var Roine Zettermans Bisquet & Bubbles.

Gretas farmor var Emma. imp GB från David Broome (den världskände engelske hoppryttaren) strävhårig och trefärgad

Gretas mormorsfar var Allan.

Gretas mormorsfarmor och mormorsfarfar var Bamse & Molly af Scott.

alicehjrta-2.jpg

VIP-Win´s Alice Valentina

trixi-1.jpg

Trixi Ägare: Juliana Kürmürci, Huskvarna

greta2.jpg

Greta Valentina

allan-2.jpg

Allan (1994)

201s-2.jpg

Bamse (1990)

101r-2.jpg

Molly af Scott (1992)

Chesters pappa heter Bumsingens Homer. En hane som jag bara föll pladask för på en utställning. Homer är kändis. Han har spelat in en reklamfilm för Pronaxen. Pronaxenhunden på Youtube. Jag hade ingen aning om att Homer var barnbarn till min absoluta favorit Limelight´s Bamse. Bamse var också en av dom första Jack Russlarna som fick stamtavla i Sverige. Vi träffade Bamse på Älvsjömässan 2001 i december.. 

homer.jpg

Bumsingens Homer Ägare: Beate Thyrén, Gotland

homer.png

bamse.jpg

Limelight´s Bamse Ägare: Frida Öberg, Hägersten

Chesters mamma heter Biggan. Biggan är en släthårig, trefärgad tik med ett ljuvligt temperament. Biggan är efter Sylvester som är strävhårig, vit och tan. Sylvester är utställd med cert på SvTek. Sylvesters pappa heter VIP-Win´s Scooby Doo Darling, en liten trefärgad hane som har lämnat flera fina avkommor efter sig. Bl a VIP-Win´s Hilda som är utställd med 2 cert. VIP-Win´s PimPim Nova Darling som används till jakt. Med bravur. Scoobys pappa heter Atlas, strävhårig och trefärgad. Tävlar lydnad. Bakom Atlas ligger JR från kennel Limelight´s. Scoobys mamma heter VIP-Win´s Greta Valentina. Uppgifter om henne finns ovan. Sylvesters mamma heter Klara. Liten, släthårig, vit o tan.  Klara har varit en supertik. Också hon mycket snäll. Bakom Klara är alla hundarna släthåriga. En del av dem av färgen vit o svart. Klaras morfarmor Stina. Hon var helt vit med eyeliner kring båda ögonen.

biggan.jpg

Biggan

sylvesteraskersund1-2.jpg

Sylvester

image000087.jpg

Klaras bror Laban tv & VIP-Win´s Svante B Sjöö th E.Laban U.Bergliljan Amanda

Biggans mamma heter VIP-Win´s Jazza Doris. Hon är en liten (24 cm mkh), släthårig och trefärgad tik. Men man tror att hon är vit och tan. Det är så ytterst lite svart i hennes teckning. Doris pappa är VIP-Win´s Bruce Trix-Mix, även han släthårig, reg som trefärgad men är som sin dotter i teckningen. Doris farfar är Trixi. Se uppgifter ovan. Och Doris farmor är Klara. Se uppgifter ovan.

doris3-2.jpg

VIP-Win´s Jazza Doris

bruce2.jpg

VIP-Win´s Bruce Trix-Mix

Doris mamma heter Bergliljan Amanda. Också hon en liten, släthårig tik som är reg. trefärgad men har övervägande tan i färgen. Supersöt och go liten tik med attityd. Doris morfar heter Morris. En liten, kraftig, släthårig, vit och svart hane som är importerad från Irland. Morris mamma var superliten. Morris mönstrades in av kennel Bergliljan 2003 i Stockholm. Doris mormor heter VIP-Win´s Garbo. En liten släthårig, trefärgad tik som också mönstrades in i Stockholm 2003. Garbo blev stamtik hos kennel Bergliljan. Doris mormorsfar hette Emil. En underbar trefärgad och strävhårig hane, som fick 15 avkommor efter sig. Emil mönstrades in som 10-åring i Malmö 2002. Doris mormorsfarfar hette Malte - släthårig, liten och vit och tan som var efter Bisquiet och Bubbles.Emils mamma hette Emma som presenterades ovan. Imp GB. Slutligen så har vi Doris mormorsmor som hette VIP-Win´s Matulda I. En liten, strävhårig, trefärgad tik som var helt ljuvlig. Ytterligare tre led bakom Matulda så finns Bamse <3 Molly af Scott...

image000026-2.jpg

Bergliljan Amanda

image000004.jpg

VIP-Win´s Matulda I & Fanny 30 år

 

 

Nu har jag stamtavlerabblat...Ha en härlig fredagskväll..Jag ska ut i stallet och mysa med mina barnbarn...Lotta

 

 

 

 

 

 

 

 

1 mar 2013

Senast uppdaterad                   8 januari 2019

Till salu

 

 

 

Nyhetsbrev

 /n-nu.png

 

 

 

 

 

Flag Counter